Bedenk maar eens een naam voor een jazzkwartet. Vroeger gingen we door het leven als Jazzpression, met Rene en Henriet vormde ik Trio Zorry. Met de toetreding van Harumi tot onze gelederen was het tijd voor een nieuwe naam. Dan is ‘Henri de Vries Kwartet’ gebruikelijk in de jazzwereld, maar ik was er nog niet aan toe. Dus zijn we uitgegaan van de grootste gemene deler en een feature voor Rene…

Bezoek de website van H3 en de Hilster
Harumi Oka - piano

Met veel liefde bespeelt Harumi haar instrument. Door gebruik te maken van zorgvuldig gekozen volicings en zich te voegen naar de solist, is het heerlijk om met haar te spelen. Ze staat open voor verrassende wendingen in de onderlinge interacties.
Henriët van Rossum - contrabas

Een bassiste met een fijne puls. Duidelijk, to-the-point en warm. Al meer dan 15 jaar spelen we samen en het blijft genieten. Haar soli zijn altijd leuk om naar te luisteren, geen opeenvolging van bekende licks, maar altijd weer anders en afhankelijk van het moment.
René de Hilster - drums

Onze wandelende encyclopedie op Jazzgebied. Bekendheid met zoveel muziek hou je niet voor je en dat doet hij ook niet! Altijd alert, met sprankelende soli, soms heftig dan weer heel relaxed. Fijn om mee te spelen!
Stacks Image 83424